Източник: Lamqta.comОвен  Днешният ден е благоприятен за интелектуален труд. На

...
Източник: Lamqta.comОвен  Днешният ден е благоприятен за интелектуален труд. На
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Проблеми с шефовете за една от зодиите днес. Голям успех за друга

Източник: Lamqta.com

Овен 
Днешният ден е удобен за интелектуален труд. На работата началството може да оказва напън върху Вас. Ще се наложи да измененията своите проекти, както и да променяте визията си за своите отговорности. Отговорността Ви нараства и могат да Ви бъдат предоставени нови задания. Настроението Ви ще бъде съществено. За забавление и персонален живот времето изобщо няма да Ви доближава.  

 
Телец
Няма да навредят на общуването Ви с Вашия обичан човек през този ден малко лукавство и лукавщина. Ако бъдете прекомерно бели и пухкави, няма да му е забавно да поддържа връзка с Вас и може да избра нечия друга компания, вместо Вашата. Ама това надали Ви би трябвало...

Близнаци
Какво ли ви чака за напред, дружно с Вашия обичан човек? Така или другояче това няма да узнаете, даже и да имате подарък на вещател. Затова звездите Ви поучават, да не мислите за утрешния ден, а просто да се наслаждавате на днешния. А с гаранция ще има на какво да се наслаждавате!

Рак
Това, което преди месец Ви е тормозило и Ви е създавало проблеми, през днешния ден ще можете да извършите с особена лекост, и дори на драго сърце. Заслугата ще бъде значително на Вашия обичан човек, даже и той да не го осъзнава. Звездите не Ви поучават, да му благодарите, само че можете единствено да признаете, че е същинско богатство и да започнете да се отнасяте с него съответстащо. Или да продължите.

Лъв
Днес на Вашия обичан човек ще се желае да изкоментирате и анализирате по какъв начин е минал Вашия взаимен празник и да решите какво ще извършите с всичко това, което сте приготвили за празника. Не му пречете в този значим миг – това ще бъде потребно освен за него, а и за Вас и вашия тандем.

Дева
Днес ще се наложи да носите отговорност освен за Вашия обичан човек, само че и за още някой, който по несъобразителност, ненадейно или предумишлено се е влюбил във Вас. Няма да е лека задача да го убедите, че любовта му напълно не Ви е нужна! Само че ще се наложи...

Везни
Разкъсвате се сред две противоположни стремежи - да запазите това в строга загадка, или назад - да разкажете на всички това, което знаете. Това е нелек избор. Настроени сте за другарство и обстановката ще бъде такава: или всичко, или нищо. Звездите Ви подтикват, по-скоро да вземете решение. Но откакто извършите своя избор, не се съмнявайте нито минута. Нека всички останали играят игри! Вие останете над тези неща!

Скорпион
Днес на Вашия обичан човек ще бъде забавно да си обясни аргументите за Вашето държание. Дори и да няма някакви особени аргументи, а и държанието Ви да не се отличава изключително от нормалното Ви, звездите предлагат, да измислите нещо, тъй като в противоположен случай ще Ви заподозрат в престореност. 

Стрелец
Роднините Ви усещат дефицит на внимание и по тази причина им отделете колкото се може повече време. За днешния ден се обрисуват обнадеждаващи финансови приходи. Всичко би било добре, само че за в този момент е единствено на равнище „ планове ”. През първата половина на деня ще Ви е мъчно да се „ включите ” на работен режим. Трябва първо да се разсъните задоволително добре и да се концентрирате. Съветът на звездите е, да избягвате суетата, да не говорите доста, и да пестите своята сила. Би било добре, в случай че съумеете да отдъхнете малко. 

Козирог
Ще постигнете триумф в доста неща, в случай че не започнете да ограничавате своите благоприятни условия с привичните рамки на стандартите. Този ден е доста подобаващ за правене на опити, за търсене на нови способи за реализиране на цели, както и за пробване на истински способи. Обаянието Ви е неотразимо. Свеж комизъм, положителни смешки, подготвеност да изслушате и разберете всеки - това Ви прави приятна компания, а и просто човек, с който пребиваването е прелестно. Затова в знаците на внимание няма да усещате липса.

Водолей
Прекалена непримиримост, или в случай че би трябвало да сме точни - дебелоглав, през днешния ден напълно не са уместни. Това, което ще Ви бъде потребно през този ден, е отстъпчивостта. Изслушвайте своите съперници, анализирайте техните оферти и се съгласявайте на взаимни отстъпки! Така освен ще запазите мира, само че и ще се приближите към реализирането на своята заветна фантазия. Ще Ви зарадват доста забавни оферти. Макар че са необикновени, струва си, да ги обмислите уместно. Денят е прекрасен и с това, че разрешава да се приближите до реализацията на своята заветна фантазия, като освен това ще избегнете и прочувствените разтърсвания, и поемането на непостижими отговорности.... 

Риби
Има възможност през днешния ден да започнете да ревнувате своя обичан човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо нереално и неодушевено.: тв приемник, футбол, шопинг или от някаква активност. Изживяването няма да бъде от най- приятните...

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР